VI står personlig service kvalitet of friske vare.
Over Equaflor
Over ons

Door de jaren heen is Equaflor BV uitgegroeid tot een gespecialiseerde partner op het gebied van het importeren van oa rozen, anjers, trosanjers, gips en alstroemeriaˈs van Ecuador en Columbia. De kracht van het bedrijf ligt vooral in de persoonlijke benadering en de service. Als importeur kan Equaflor BV haar klanten nog het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden; ze zijn klant en geen nummer. Daarom worden de nieuwe ontwikkelingen en trends ook direct teruggekoppeld en besproken. Het bestellen van bloemen kon reeds telefonisch, per fax of e-mail, maar nu kan dit ook via onze webshop, die 24 uur per dag toegankelijk is.

Op het moment komen er 3 keer per week zendingen met verse producten direct van de vaste kwekerijen. Door samen te werken met vaste kwekers kunnen wij een constant product leveren met hoge kwaliteit.

De verkoop van de bloemen gebeurt via het veilen op de drie grote bloemenveilingen in Nederland (Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer). Daarnaast heeft de klant ook de mogelijkheid om de bloemen direct bij ons af te nemen. Dit kan via de webshop en/of vaste wekelijkse bestellingen.

Het aanvragen van een login voor de webshop kunt u eenvoudig doen door hier te klikken. U kunt uiteraard ook direct telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons voor meer informatie. Onze contact informatie vindt u hier.